Όροι χρήσης και προστασία προσωπικών δεδομένων

Τι είναι
Το atomizer.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ηλεκτρονικού τσιγάρου και παρελκόμενων αυτού .

Που απευθύνεται - προειδοποιήσεις
Απευθύνεται σε καπνιστές άνω των 18 ετών που θέλουν να δοκιμάσουν έναν εναλλακτικό τρόπο καπνίσματος. Απαγορεύεται η πλοήγηση στο site και η αγορά προϊόντων από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών .
Δεν συνιστάται η αγορά προϊόντων από μη καπνιστές, από έγκυες ,θηλάζουσες γυναίκες, από άτομα με καρδιακά, αναπνευστικά προβλήματα, από άτομα με αλλεργία στην γλυκερίνη (VG) ή στην προπυλενογλυκόλη (PG) ή στην φαρμακευτική νικοτίνη.

Η atomizer.gr δεν έχει καμία αξίωση ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο θα θεραπεύσει τον εθισμό σας στη νικοτίνη . Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα που πουλάει εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό με τον καπνό των τσιγάρων δηλαδή παραδίδουν τη νικοτίνη στον οργανισμό. Αν θέλετε να λάβετε μέτρα για να σταματήσετε το κάπνισμα ή να μειώσετε την ποσότητα των τσιγάρων σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το γιατρό σας για να συζητήσετε κάποιο εξειδικευμένο πρόγραμμα απεξάρτησης της νικοτίνης.

Τα νικοτινούχα προϊόντα που εμπορεύεται η atomizer.gr, καθώς και τα αρώματα, βάσεις, e-liquids δεν πρέπει :
-να καταπίνονται,
-να έρχονται σε επαφή με το δέρμα,
-να αποθηκεύονται σε μέρη που είναι προσιτά από μικρά παιδιά και κατοικίδια ζώα,
-να γίνεται κακή και υπέρμετρη χρήση.

Copyrights
Απαγορεύεται η αντιγραφή, αναδημοσίευση, μετάδοση, διανομή των φωτογραφιών, κειμένων και άλλων αρχείων πολυμέσων που βρίσκονται σε αυτό το site, και είναι δημιουργία και πνευματική ιδιοκτησία της atomizer.gr, εκτός αν υπάρχει η έγγραφη συμφωνία αυτής.

Προστασία προσωπικών δεδομένων.
Κατά την πλοήγησή σας και εγγραφή σας στο atomizer.gr,
για καθαρά δική σας διευκόλυνση πλοήγησης ή επικοινωνίας και για την καλύτερη εμφάνιση του site στην οθόνη σας, συλλέγονται τα εξής στοιχεία :
Διεύθυνση
IP
ο αριθμός που σας δίνει ο internet-provider που ανήκετε.
Ανάλυση οθόνης

για την ορθότερη απεικόνιση των ιστοσελίδων του atomizer.gr
Τύπος Browser που χρησιμοποιείτε

για την ορθότερη απεικόνιση των ιστοσελίδων του atomizer.gr
Cookies

Μικρά κομμάτια δεδομένων που αποθηκεύονται στον σκληρό σας δίσκο για να μην πληκτρολογείτε συνεχώς το username και password σας.
Username-Password

Το εικονικό σας όνομα και ο κωδικός εισόδου προκειμένου να κάνετε είσοδο/αγορά στο site μας, και σας εξασφαλίζουν την μοναδικότητα σαν μέλος.
Email

Το email που δίνετε κατά την εγγραφή σας και χρησιμεύει για την επικοινωνία μας.

Σε καμία περίπτωση δεν πουλάμε ή ενοικιάζουμε ή παραχωρούμε τα στοιχεία αυτά σε τρίτους, ούτε τα χρησιμοποιούμε για διαφημιστικούς σκοπούς (spamming).
Στέλνουμε ενημερωτικά μηνύματα σχετικά με το ηλεκτρονικό τσιγάρο μόνο αν εσείς το επιλέξετε.


Απαλλαγή ευθύνης
Τόσο ο server που φιλοξενείται το site μας, όσο και ο σχεδιασμός του site μας μπορούν να εγγυηθούν την ασφαλή σας πλοήγηση σε αυτό, αλλά επειδή οι κακόβουλες ενέργειες τρίτων δεν είναι πάντα προβλέψιμες,
η atomizer.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά, ηθική ή υλική, σας προκληθεί κατά την επίσκεψή και παραγγελία σας στο site μας.

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ  &  ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

παρέχει τις παρακάτω εγγυήσεις

Οι εγγυήσεις και τρόποι επιστροφής που καλύπτουν τα προϊόντα μας είναι οι παρακάτω.
Τα παρακάτω ισχύουν για όλα τα προϊόντα μας, εκτός αν στην περιγραφή του προϊόντος αναγράφεται κάποια διαφορετική εγγύηση. Εξαιρούνται τα υγρά αναπλήρωσης, αρώματα, μπαταρίες για
mods, ατμοποιητές (όλες οι συσκευές ατμοποίησης υγρού).

Εγγύηση D.O.A. (Dead on arrival)
Η εταιρεία μας ελέγχει όλα τα ηλεκτρονικά προϊόντα, ένα προς ένα πριν σας αποσταλούν.
Αν παρόλα αυτά το αντικείμενο που μόλις παραλάβατε δεν λειτουργεί ή έχει κάποιο ελάττωμα τότε οφείλετε πρώτα να μας ενημερώσετε μέσα σε 24 ώρες από την παραλαβή του.
Ισχύει η άμεση αντικατάστασή του με όλα τα έξοδα μεταφοράς πληρωμένα από εμάς (και από εσάς προς την εταιρεία μας για την επιστροφή του ελαττωματικού, και από την εταιρεία μας προς τα εσάς για την αποστολή νέου)

 

Εγγύηση σωστής λειτουργίας
Αν κατά τη διάρκεια 20 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής το προϊόν παρουσιάσει δυσλειτουργία ή δεν λειτουργεί καθόλου τότε οφείλετε να μας ενημερώσετε αμέσως.
Προηγείται τηλεφωνική καθοδήγηση μήπως το πρόβλημα οφείλεται σε λάθος χρήση και στη συνέχεια επιστροφή του προϊόντος για επισκευή ή αντικατάσταση.
Τα έξοδα αποστολής προς την εταιρεία μας καλύπτονται από εσάς, και της επιστροφής του επισκευασμένου ή νέου προϊόντος από εμάς.

Εγγύηση ΕΧΤRΑ 3 ΜΗΝΕΣ
Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε την εγγύηση αυτή επιβαρύνεστε με 30% από την αναγραφόμενη τιμή λιανικής του προϊόντος, μιας και όλες οι τιμές μας είναι μειωμένες/απαλλαγμένες από το κόστος σέρβις-μεταφορικών-αντικατάστασης και βασισμένες στην σωστή χρήση που θα γίνει από την  πλειοψηφία των χρηστών.
Μπορείτε να την αποκτήσετε μόνο κατά τη στιγμή της αγοράς του προϊόντος.
Αν κατά τη διάρκεια 90 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής το προϊόν παρουσιάσει δυσλειτουργία ή δεν λειτουργεί καθόλου τότε οφείλετε να μας ενημερώσετε αμέσως.
Προηγείται τηλεφωνική καθοδήγηση μήπως το πρόβλημα οφείλεται σε λάθος χρήση και στη συνέχεια επιστροφή του προϊόντος για επισκευή ή αντικατάσταση.
Τα έξοδα αποστολής προς την εταιρεία μας καλύπτονται από εσάς, και της επιστροφής του επισκευασμένου ή νέου προϊόντος από εμάς.

 

Σε όλες τις περιπτώσεις οι εγγυήσεις καλύπτουν την περίπτωση σφάλματος της συσκευής, αστοχίας υλικού, εργοστασιακού σφάλματος.
Καμία εγγύηση δεν ισχύει όταν η βλάβη οφείλεται στον χρήστη, ή αν το προϊόν έχει υποστεί βλάβη από λάθος χειρισμό ή φέρει γρατζουνιές/παραμορφώσεις/χτυπήματα ή άλλα σημάδια κακής χρήσης ή στην περίπτωση που στο προϊόν έχει γίνει προσπάθεια επέμβασης στον εσωτερικό μηχανισμό του ή προσπάθεια επισκευής του.
Στις παραπάνω περιπτώσεις
,
καθώς επίσης και στην περίπτωση που το προϊόν
στάλθηκε στην εταιρεία μας για επισκευή ή αντικατάσταση και τελικά διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει βλάβη αλλά το πρόβλημα ήταν άγνοια χειρισμού του ή κάποιο άλλο ενδιάμεσο προϊόν δημιουργούσε το πρόβλημα (π.χ. ο χαλασμένος φορτιστής δεν φόρτιζε την μπαταρία )
τότε
ο χρήστης επιβαρύνεται με όλα τα μεταφορικά και το κόστος του τεχνικού ελέγχου πριν του επιστραφεί το προϊόν.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΧΡΕΩΣΕΙΣ

Οι τρόποι αποστολής και οι χρεώσεις τους αναγράφονται στον πίνακα Τρόποι Αποστολής και μπορούν να αλλάζουν σύμφωνα με την τιμολογιακή πολιτική των μεταφορικών εταιρειών.

Οι τρόποι πληρωμής αναγράφονται στον πίνακα Τρόποι Πληρωμής και είναι
- αντικαταβολή (πληρωμή κατά την παραλαβή)
- προπληρωμή (μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή πιστωτικής κάρτας ή λογαριασμού Paypal)

Ο αγοραστής έχει δικαίωμα να αρνηθεί την παραλαβή της παραγγελίας του όταν η συσκευασία (δέμα) είναι παραβιασμένη ή έχει εμφανή σημάδια ζημιάς από την μεταφορά.

Ο αγοραστής που έκανε παραγγελία μέσω αντικαταβολής και αδικαιολόγητα δεν την παρέλαβε, οφείλει να καταβάλλει στην εταιρεία μας τα έξοδα αποστολής και τα έξοδα επιστροφής.
Παραγγελίες πελατών που στο ιστορικό τους έχουν παραγγελίες που αρνήθηκαν αδικαιολόγητα να παραλάβουν και επιστράφηκαν στην εταιρεία μας με την ένδειξη (ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ) από την μεταφορική εταιρεία , θα γίνονται δεκτές μόνο μετά από κατάθεση σε τράπεζα ή και καθόλου.

 

ΤΙΜΕΣ

Όλες οι αναγραφόμενες τιμές του site μας είναι τελικές, περιέχουν όλους τους προβλεπόμενους φόρους, και ενδέχεται να διαφέρουν από τις λιανικές τιμές πώλησης του φυσικού μας καταστήματος

----------------------------

Σε περίπτωση αντιδικίας αρμόδια είναι τα δικαστήρια των Αθηνών.

Με την συνέχιση της πλοήγησής σας στο atomizer,gr συμφωνείτε και αποδέχεστε όλα τα παραπάνω.

Σε περίπτωση άρνησης, μη κατανόησης ή μη αποδοχής όλων των παραπάνω παρακαλούμε απομακρυνθείτε τώρα. ΕΞΟΔΟΣ